RETURURI

Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Produsele cumparate de pe site-ul marianistrate.ro pot fi returnate conform legii, in 10 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0753633103) și pe email (comenzi@marianistrate.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse, menționând numărul comenzii, numele întreg și adresa la care au fost livrate produsele, precum și codul produselor care se returnează. Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil telefonic si in scris. De asemenea nu acceptam primirea de colete care nu au fost anuntate inainte.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului/produselor.
Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta semne de uzură, murdărie, miros de parfum sau de altă natură ori deteriorare fizică, etc. Nu expediati produsul daca l-ati purtat sau l-ati deteriorat din vina dumneavoastra. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
Trimiterea coletelor ce contin produse ce fac obiectul returnarii, se trimit exclusiv prin firme de curierat care au serviciul de livrare door to door , adica de la adresa la adresa. Livrarea prin firme care nu includ servicii de livrare la adresa indicata ci prin ridicarea coletelor de la oficii postale si care implica deplasari de personal in acest sens face imposibila ridicarea acestora. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor , sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Adresa retur: Catal Events Media, Iezer. Trimiterea coletelor la o alta adresa decat cea indicata mai sus poate genera imposibilitatea primirii lui si implicit returnarea acestuia inapoi la expeditor.
Produsul returnat trebuie sa fie în ambalajul original, insotit de copia de pe factură.
Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor de parfum sau de orice alta natura, semne de uzura, etc.) Catal Events Media va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar la solicitarea in scris din partea persoanei care a realizat comanda online la urmatoarea adresa de email: comenzi marianistrate.ro.
Foarte important: nu trimiteti colete cu plata ramburs a contravalorii unor produse returnate deoarece nu vor putea fi ridicate, ele fiind astfel refuzate.
Nu putem plati colete fara a verifica continutul lor, numarul de produse returnate, starea lor, daca au fost cumparate din magazinul nostru, etc. Nu returnati catre noi produse cumparate din alte magazine, chiar daca sunt la fel cu cele comercializate de site-ul marianistrate.ro.

Cadourile ori promotiile afisate pe site se ofera numai pentru produsele cumparate, nu schimbate. De asemenea, aceste promotii sau cadouri sunt oferite de firma noastra ca o rasplata si un semn de multumire pentru cumpararea de produse.
Renuntarea la a cumpara acelele produse anuleaza motivarea noastra de a recompensa un fapt care nu mai exista si anume cumpararea, deci duce implicit la anularea acestor promotii sau cadouri.
Nu expediati coletele cu plata ramburs, acesta se va intoarce fara nici un fel de notificare ulterioara.
Comenzile care au fost ridicate de la sediul marianistrate.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta , ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.

Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc). Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Pentru retur produs va rugam sa folositi formularul de mai jos completand in campul detalii daca doriti returnarea banilor sau inlocuirea acestuia. (specificati de asemenea nume produs, numar factura, data primirii).
In cazul in care doriti inlocuirea, va rugam sa specificati cu ce alta marime/culoare sau produs doriti sa fie inlocuit produsul returnat. Nu uitati sa completati si campurile: telefon, adresa de email, telefon pentru o comunicare eficienta.