CONDITII DE LIVRARE

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid și în afara României, prin Poșta Română.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat FanCourier, GLS și Cargus.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Catal Events Media isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de aceasta care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Catal Events Media fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Catal Events Media de la acest client.